Interne-communicatie.info
Naar de homepage
     

Scriptieprijs voor interne communicatie en huisstijl

Door: Martijn Hemminga | Actueel | 7.180 keer gelezen | |

Scriptieprijs voor interne communicatie en huisstijlMarloes van Westing is met haar scriptie ‘De rol van de interne communicatie bij huisstijlveranderingen’ winnaar van de NykampNyboer Huisstijl Scriptieprijs 2010. Ze schreef deze scriptie voor haar afstudeeronderzoek voor de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente.

Rol van interne communicatie bij huisstijlverandering

Volgens de jury onderscheidt de scriptie van Marloes zich door de bruikbaarheid voor communicatieprofessionals in de praktijk. In haar onderzoek zijn zestien organisaties onderzocht op de rol van interne communicatie bij een huisstijlverandering. De scriptie koppelt dit onderwerp met aanverwante thema’s zoals organisatieveranderingen en internal branding. De conclusies uit dit onderzoek, de praktische aanbevelingen en de lessons learned maken de scriptie volgens de jury zeer relevant voor die organisaties die aan de vooravond van een rebranding staan.

Van Westing winnaar NykampNyboer Huisstijl ScriptieprijsDe jury van de NykampNyboer Huisstijl Scriptieprijs 2010 bestaat uit Ron van der Jagt (Partner Boer & Croon), Annette van den Bosch (Senior Consultant NykampNyboer) en Harold Langenberg (Manager Externe Communicatie Alliander). De prijs van € 1.000,- werd uitgereikt door Laurens Hoekstra (Managing Partner NykampNyboer).

Stimuleren huisstijl

De NykampNyboer Huisstijl Scriptieprijs is in het leven om onderzoek over huisstijl te stimuleren. De prijs wordt uitgereikt voor het beste bachelor- of masteronderzoek over huisstijl. Inmiddels is aanmelding voor de NykampNyboer Huisstijl Scriptieprijs 2011 mogelijk.

Meer berichten

Interne communicatie neemt in belang toe
Finalisten Internal Branding Jaarprijs 2013 bekend
Interne communicatie over 10 jaar (e-book)
Meest effectieve middelen voor interne communicatie
Kracht van narrowcasting voor effectieve interne communicatie

Reageer


Dit artikel is geplaatst op on 13-06-2013 om 09:39 en is terug te vinden in de categorie Middelen & media. Reactie op dit artikel kun je volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie plaatsen, of een trackback van jouw site plaatsen.
1 Comment so far

  1. Effectieve interne communicatie: narrowcasting | heeft op maart 5, 2014 19:40 een reactie geplaatst.

    […] Bron: Interne communicatie info […]

Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website


 
 
 
Bezoek ook:
Interne-communicatie.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2019