Interne-communicatie.info
Naar de homepage
     

Ook in 2011 uitreiking NIMA Internal Branding prijs

Door: Martijn Hemminga | Nieuws | 3.260 keer gelezen | |

Ook in 2011 uitreiking NIMA Internal branding prijsHet Sint Franciscus Gasthuis was de eerste winnaar van de NIMA Internal Branding prijs. Dit jaar maken organisaties wederom kans op deze prijs. Gegadigden kunnen hun case insturen, waarna op 1 september 3 genomineerden bekend worden gemaakt. 29 september is dan de casepresentatie.

NIMA Internal Branding prijs

De NIMA Internal Branding prijs is een initiatief van het expertiseplatform NIMA Internal Branding. De prijs is in het leven geroepen om succesvolle initiatieven op het gebied van internal branding te belonen. Internal Branding is het gebruik van de herkenbare uitstraling van merken naar de interne organisatie. Door merkwaarden zowel naar buiten als naar binnen te richten, werken marketeers niet alleen aan een sterk merk, maar ook aan een sterk bedrijf. Volgens Marc van Eck, bedenker van de prijs en voorzitter van de NIMA Internal Branding expertgroep trechtvaardigt het aantal inzendingen en enthousiasme over de prijs een tweede editie van het evenement.

Case aanleveren?

Belangstellenden kunnen meer informatie opvragen of hun case aanleveren bij mraissouni@nima.nl. Het insturen van de case kan tot 1 augustus 2011.

Meer berichten

Interne communicatie neemt in belang toe
Finalisten Internal Branding Jaarprijs 2013 bekend
Interne communicatie over 10 jaar (e-book)
Meest effectieve middelen voor interne communicatie
Kracht van narrowcasting voor effectieve interne communicatie

Reageer


Dit artikel is geplaatst op on 13-06-2013 om 09:39 en is terug te vinden in de categorie Middelen & media. Reactie op dit artikel kun je volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie plaatsen, of een trackback van jouw site plaatsen.
1 Comment so far

  1. Effectieve interne communicatie: narrowcasting | heeft op maart 5, 2014 19:40 een reactie geplaatst.

    […] Bron: Interne communicatie info […]

Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website


 
 
 
Bezoek ook:
Interne-communicatie.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2019