Interne-communicatie.info
Naar de homepage
     

Vierde editie van Voice of McDonald’s van start

Door: Martijn Hemminga | Praktijk | 4.373 keer gelezen | |

Vierde editie Voice of McDonald's van startVanaf vandaag start de Voice of McDonald’s waarbij de fastfoodketen wereldwijd op zoek gaat naar zangtalent onder haar eigen medewerkers. Stacey Rookhuizen zal optreden als jurylid en coach voor de Nederlandse vestigingen tijdens de vierde editie van deze talentenjacht.

Dromen waarmaken

McDonald’s wil haar 1,6 miljoen medewerkers in 118 landen op een leuke manier stimuleren het beste uit zichzelf te halen en hun dromen waar te maken. Op 28 juni zal in een landelijke finaleshow de Nederlandse winnaar bekend worden.

Feest voor de medewerkers

Stacey RookhuizenStacey Rookhuizen weet als jonge ondernemer, oprichter van een platenlabel en talentscout als geen ander hoe het is om het beste uit jezelf te halen, redeneert McDonald’s. ‘Uit eigen ervaring weet ik dat als je iets echt wilt, je er helemaal voor moet gaan. Dat spreekt me ook aan in Voice of McDonalds: je droom najagen en het beste uit jezelf halen. Daarnaast is Voice of McDonald’s voor de medewerkers natuurlijk een groot feest. Ik kijk er dan ook naar uit om de nieuwe talenten te ontdekken en te helpen ontwikkelen’, aldus Rookhuizen. Naast jurylid zal Stacey een coachende rol vervullen bij het maken van een videoclip voor de winnaar van de Nederlandse Voice of McDonald’s.

Nederlander bij laatste 12 in 2010

In 2010 kwam de Nederlander Roger Corneille, Restaurant Manager van McDonald’s restaurant Maasbree, erg ver in de wereldwijde competitie. Corneille liet in zijn aanloop naar de finale zo’n 10.000 kandidaten achter zich en eindigde bij de laatste twaalf finalisten.

Website Voice of McDonald's

De Nederlandse winnaar van 2011 dingt uiteindelijk mee naar de internationale titel Voice of McDonalds en maakt daarmee kans op 25.000 US dollar. Meer over de competitie vind je op de website Voiceofmcdonalds.nl.

Meer berichten

Interne communicatie neemt in belang toe
Finalisten Internal Branding Jaarprijs 2013 bekend
Interne communicatie over 10 jaar (e-book)
Meest effectieve middelen voor interne communicatie
Kracht van narrowcasting voor effectieve interne communicatie

Reageer


Dit artikel is geplaatst op on 13-06-2013 om 09:39 en is terug te vinden in de categorie Middelen & media. Reactie op dit artikel kun je volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie plaatsen, of een trackback van jouw site plaatsen.
1 Comment so far

  1. Effectieve interne communicatie: narrowcasting | heeft op maart 5, 2014 19:40 een reactie geplaatst.

    […] Bron: Interne communicatie info […]

Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website


 
 
 
Bezoek ook:
Interne-communicatie.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2019