Interne-communicatie.info
Naar de homepage
     

Interne communicatie over 10 jaar (e-book)

Door: Martijn Hemminga | Opinie | 6.463 keer gelezen | |

Interne communicatie over 10 jaar (e-book)Organisaties zijn continu verwikkeld in een concurrentiestrijd. In 2013 is deze strijd heviger dan ooit te voren. Medewerkers van de eigen organisatie spelen over 10 jaar een nog grotere rol in het ‘verkopen’ van de organisatie aan de buitenwacht. Maar daarvoor moeten ze wel engaged zijn blijkt uit een Brits rapport over communicatie over 10 jaar.

Leiderschap

Medewerkers moeten in 2013 meer dan ooit geloven in de organisatie waar ze voor werken. Leiderschap is essentieel om medewerkers engaged, geïnspireerd en betrokken te maken en te houden. Medewerkers zijn over 10 jaar een stuk flexibeler en denken nog meer vanuit hun eigen positie. Werkgevrs zullen dus hun best moeten doen om met medewerkers te verbinden.

Technologie

Tegen 2020 is 40% van de medewerkers op de werkvloer van de generatie Y. Een generatie die bestaat uit ‘informatiejunks’ en waarbij interactie als nooit te voren gefaciliteerd wordt door technologie. Social media gaan daarbij een grotere interne rol vervullen, maar ook informele kanalen als sms-diensten blijven interessant. Het belangrijkste is dat medewerkers niet meer willen ontvangen, maar willen meepraten. Skype, video en virtueel vergaderen worden daarom dominanter dan ooit.

Download het onderzoek

Je kunt het 45-pagina’s e-book in pdf-vorm hier downloaden.

Bron: BergHind Joseph

Meer berichten

Interne communicatie neemt in belang toe
Finalisten Internal Branding Jaarprijs 2013 bekend
Interne communicatie over 10 jaar (e-book)
Meest effectieve middelen voor interne communicatie
Kracht van narrowcasting voor effectieve interne communicatie

Reageer


Dit artikel is geplaatst op on 13-06-2013 om 09:39 en is terug te vinden in de categorie Middelen & media. Reactie op dit artikel kun je volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie plaatsen, of een trackback van jouw site plaatsen.
1 Comment so far

  1. Effectieve interne communicatie: narrowcasting | heeft op maart 5, 2014 19:40 een reactie geplaatst.

    […] Bron: Interne communicatie info […]

Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website


 
 
 
Bezoek ook:
Interne-communicatie.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2020