Interne-communicatie.info
Naar de homepage
     

Finalisten Internal Branding Jaarprijs 2013 bekend

Door: Martijn Hemminga | Bekroningen | 3.818 keer gelezen | |

Finalisten Internal Branding Jaarprijs 2013 bekendDe vakjury van de Internal Branding Jaarprijs heeft de beste Internal Branding praktijkcases van 2013 geselecteerd: Eneco, ONVZ en horecaonderneming Lommerrijk. Zij strijden op dinsdag 11 maart 2014 in de MINI Brandstore te Amsterdam voor deze prestigieuze prijs.

Op 11 maart presenteren de drie finalisten hun cases live. De finalisten hebben stevig bewijs dat het merk intern wordt waargemaakt en extern tot succes leidt. Daarmee worden de aanwezigen geïnspireerd en doen zij nieuwe inzichten op. De vakjury bepaalt samen met het publiek die avond welke organisatie het meest merk-waardige Internal Branding voorbeeld van 2013 is.

De finalisten

Eneco

Energieleverancier Eneco heeft met Eneco Express een plaats in de finale bemachtigd. Eneco Express is een unieke vorm van Social Media voor intern gebruik waarmee medewerkers met verhalen en ideeën hun collega’s inspireren en activeren op de strategie van Eneco. De jury waardeert dat de medewerkers zelf bepalen of en hoe ze hun ‘social rol’ oppakken waardoor er door alle lagen van de organisatie heen interne ambassadeurs ontstaan. De case sluit bovendien duidelijk op de identiteit van de organisatie (samen en duurzaam).

Lommerrijk

Lommerrijk is een Rotterdamse horecaonderneming op een unieke locatie aan het water in Rotterdam. De jury heeft Lommerrijk genomineerd omdat aan de hand van een duidelijke positionering de eigen mensen ‘in charge’ zijn gezet. Met een praktische, Rotterdamse uitvoering en eenvoudige maar effectieve hulpmiddelen.

ONVZ

Volgens de jury verdient zorgverzekeraar ONVZ een finaleplek omdat er veel aandacht en geduld is getoond om de boodschap stapsgewijs en vanuit een olievlekwerking bij de medewerker over te brengen. En dat een hoeveelheid en verscheidenheid aan middelen is ingezet.

Het Internal Branding Jaarprijs evenement vindt plaats op 11 maart 2013 van 19.00 uur tot 23.00 uur in de MINI Brandstore en is HET event voor iedereen die iets heeft, wil of doet met Internal Branding. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Voor meer informatie ga je naar www.ib-jaarprijs.nl.

De vakjury

De vakjury die de drie finalisten heeft bepaald bestaat uit voorzitter Rik Riezebos (namens EURIB), Sabine van Roon Orgelist (partner @Pyth, namens NIMA), Youssef Eddini (NOS, namens Logeion), Tom Haak (HR directeur Arcadis, namens HRcommunity), Sjaak Hoogkamer (hoofdredacteur Marketing Tribune), Inge Beckers (namens HR-Communicatie.nl), Jan Willem Koch (voormalig directeur Etos) en Raymond Smits (formule directeur VVV).

De Internal Branding Jaarprijs

De Internal Branding Jaarprijs is een vakprijs voor dat bedrijf of die organisatie waar Internal Branding in dat jaar aantoonbaar effect heeft gehad. Een prestigieuze prijs omdat hij gaat over medewerkers. En iedereen weet dat betrokken medewerkers essentieel zijn voor organisaties. En dat het waarmaken van beloftes door de medewerkers belangrijker is dan het roepen ervan. Het waarmaken zorgt voor merk-gemotiveerde medewerkers en loyale klanten. De prijs blijkt gezien de ingezonden cases en de aanwezigen bij de jaarlijkse uitreiking een succes. Dit heeft tot nu toe geleid tot 3 prachtige winnaars: in 2010 het St Franciscus Gasthuis, in 2011 Etos en in 2012 VVV.

Meer berichten

Interne communicatie neemt in belang toe
Finalisten Internal Branding Jaarprijs 2013 bekend
Interne communicatie over 10 jaar (e-book)
Meest effectieve middelen voor interne communicatie
Kracht van narrowcasting voor effectieve interne communicatie

Reageer


Dit artikel is geplaatst op on 13-06-2013 om 09:39 en is terug te vinden in de categorie Middelen & media. Reactie op dit artikel kun je volgen via de RSS 2.0 feed. Je kunt een reactie plaatsen, of een trackback van jouw site plaatsen.
1 Comment so far

  1. Effectieve interne communicatie: narrowcasting | heeft op maart 5, 2014 19:40 een reactie geplaatst.

    […] Bron: Interne communicatie info […]

Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website


 
 
 
Bezoek ook:
Interne-communicatie.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2020