Interne-communicatie.info
Naar de homepage
     

Adverteren

Interne-communicatie.info is een website over interne communicatie en is in februari 2011 opgericht. Het aantal bezoekers neemt gestaag toe, net als de positionering in zoekmachines. Als leverancier van producten of diensten mag u niet ontbreken op deze site. Zeker niet als u ook nog extra bereik kunt krijgen via dochtersites als Communicatiecoach.com, Communicatieplan.info en Amcinfo.nl.

Partnership

Als partner bent u voor een jaar lang verzekerd van aandacht en bouwt u actief mee aan het uitbouwen van Interne-communicatie.info. Een partnership is maatwerk. Afhankelijk van uw doelstellingen kijken we samen met u hoe Interne-communicatie.info hier in kan passen.

Naast zichtbaarheid middels banners op de website (en eventueel zustersites zoals Communicatiecoach.com, Communicatieplan.info en Amcinfo.nl), krijgt u de mogelijkheid om via 2 advertorials uw producten en diensten kenbaar te maken. Ook brainstormt u samen met de redactie en andere partners over de inhoudelijke koers van

Adverteren

Op Interne-communicatie.info kunt u adverteren op 3 manieren:

 • Banner 728×90
  Bovenaan iedere pagina zichtbaar.
  CPM (kosten per 1.000 views): € 30,00
  Minimale afname 5.000 views
 • Banner 336×280
  In de rechterkolom naast artikelen goed zichtbaar.
  CPM: (kosten per 1.000 views): € 25,00 
  Minimale afname 5.000 views
 • Google adwords
  Uw tekstadvertentie via het Google netwerk zichtbaar op Interne-communicatie.info. Meer informatie hierover vindt u op de website van Google Adwords Display Network.

Rubriekssponsorship

Als rubriekssponsor bent u exlusief sponsor van een rubriek op de website. Dit kan een bestaande rubriek zijn, maar ook een nieuwe. We denken graag samen met u na over de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over partnerships en adverteren op Interne-communicatie.info contact op via het contactformulier.

 
 
 
Bezoek ook:
Interne-communicatie.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2020