Interne-communicatie.info
Naar de homepage
     

Boeken

In de boekensectie van Interne-communicatie.info vind je een overzicht van boeken op het gebied van interne communicatie.

Actie: Mediafeitenboekje 2012 met 10% korting

Mediafeitenboekje 2012 De 2012 editie van het Mediafeitenboekje verschijnt binnenkort (juni 2012). Het Mediafeitenboekje is een helder en compact boekje over het Nederlandse medialandschap.  In deze editie vind je weer pagina’s vol met ontwikkelingen, bestedingen, bereikcijfers over televisie, radio, dagbladen, tijdschriften, bioscoop, digitaal, sponsoring en brievenbusreclame.
Lees verder

Interne communicatie bij verandering

Interne communicatie bij verandering Vraag tijdens een evaluatie een verandermanager naar de belangrijkste factor voor het slagen van een veranderingsproces en hij zegt: interne communicatie. Jammer genoeg blijkt diezelfde verandermanager bij aanvang van het veranderingsproces de rol van communicatie te onderschatten. Interne communicatie verdient dus extra aandacht als aspect van het veranderproces.
Lees verder

Digitale interne communicatie 2 1/2

Digitale interne communicatie 2 1/2 Digitale interne communicatie 2 1/2 biedt een visie op innovatie in communicatie. Deze visie wordt vertaald in een aantal concrete beleidsadviezen die relevant zijn voor de opdrachtgever van nu. Deze adviezen hebben met name betrekking op de inhoud in digitale communicatie.
Lees verder

 Twitteren op je werk – en andere mogelijkheden van social media voor interne communicatie

Twitteren op je werk - en andere mogelijkheden van social media voor interne communicatie In ‘Twitteren op je werk en andere social media voor interne communicatie’ komen allerlei social media aan de orde die mogelijkheden bieden voor kennis uitwisseling en communicatie binnen organisaties, zoals social networks als Hyves en Facebook en kennisplatforms zoals Wiki’s. Hierbij komen verschillende voorbeelden voorbij, van Madonna tot Maxime Verhagen en Google.
Lees verder

Basisboek interne communicatie, geheel herziene 7e druk

Basisboek interne communicatie, geheel herziene 7e druk Interne communicatie is in veel organisaties een aandachtspunt in het beleid. Terecht, want intern de zaken op orde hebben is een voorwaarde om extern (nog) beter te kunnen presteren. In dit boek maak je kennis met de essentie van interne communicatie. Het is eveneens een praktisch bruikbare inleiding om de communicatie in een organisatie (-onderdeel) te verbeteren.
Lees verder

Internal branding 2.0

Internal branding 2.0 Waar eerst het merk allesbepalend was, komt nu de reputatie van een bedrijf steeds meer centraal te staan; die is minstens zo belangrijk als het product of de dienst zelf. Bedrijf en product, organisatie en dienstverlening zijn één, consument en werknemer verwachten dat. De realiteit van bedrijven is echter weerbarstig en het blijkt een behoorlijke klus het bovenstaande te realiseren.
Lees verder

Internal branding in de praktijk

Internal branding in de praktijk In ‘Internal branding in de praktijk’ tonen de auteurs met veel heldere voorbeelden het belang van Internal Branding aan. Daarnaast geven zij met hun model handvatten om zelf met Internal Branding aan de slag te gaan. In het boek zijn interviews met inspirerende managers opgenomen zoals Rattan Chadha, oprichter van Mexx.
Lees verder

Van MedeWerkers naar MedeMerkers

Van MedeWerkers naar MedeMerkers  Een bedrijf dat beweert glashelder te zijn, mag zich nooit verstoppen achter ingewikkelde regels en voorwaarden. Aan de hand van het verhaal van Interpolis schetst Saskia Barendse-Schijvens de successen én tegenslagen die de communicatieprofessional tegenkomt bij het opzetten van een internal branding-traject.
Lees verder

 
 
 
Bezoek ook:
Interne-communicatie.info
is een webconcept van CommunicatieMedia.

© 2011 - 2020